sp1garwolin@poczta.onet.pl
25 682 33 71

 

W dniu 07.06.2022r. w klasach 1-3 odbyły się bardzo ciekawe zajęcia. Młodzi chemicy dowiedzieli się, że substancje mogą mieć odczyn kwaśny, obojętny lub zasadowy, sprawdzali chemiczne właściwości wywaru z czerwonej kapusty oraz jaki odczyn mają różne substancje codziennego użytku. Uczestnicy projektu pracowali ze sprzętem wykorzystywanym w prawdziwym laboratorium, między innymi z probówkami i pipetami. Serdecznie dziękujemy Fundacji Roro za zorganizowanie zajęć.

  • CHEMIA
  • Odsłon: 35
  • CHEMIA
  • Odsłon: 36
  • CHEMIA
  • Odsłon: 38
  • CHEMIA
  • Odsłon: 31
  • CHEMIA
  • Odsłon: 26
  • CHEMIA
  • Odsłon: 36
  • CHEMIA
  • Odsłon: 35
  • CHEMIA
  • Odsłon: 31
  • CHEMIA
  • Odsłon: 30
  • CHEMIA
  • Odsłon: 36
  • CHEMIA
  • Odsłon: 35
  • CHEMIA
  • Odsłon: 31
  • CHEMIA
  • Odsłon: 31
  • CHEMIA
  • Odsłon: 27

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić Ci najlepszą jakość na naszej stronie.